مطالب کاربران فوریکا

بهترین زمان شروع دهان شویه در کودکان

بهترین زمان شروع دهان شویه در کودکان

به گزارش ایران ناز: زمان شروع استفاده از دهان‌شویه برای بچه‌ها، به تجویز دندان‌پزشک آن‌ها بستگی دارد.   معمولاً دهان‌شویه‌های مختلفی در داروخانه‌ها وجود دارند. برخی از این ...

اشتباهات مردم در غذا خوردن

اشتباهات مردم در غذا خوردن   در دنـياي پـرسـرعـت اينترنـت ، ماشـيـن هاي خـودپــرداز، اتومبيل هاي تند رو و غذاهـاي حـاضـري، حفظ عادت هاي سالم و مناسب غذايي دشـوار به نـظر مي رسد.غذاخوردن كه پيش از اين يك اولويت مهم محسوب مي شد، به موضوعي جنبي تبديل گشته است كه توجه زيـادي به آن نشده و معمولا در لابه لاي كارهاي ديگر روزانه گنجانده مي شود. گذشته از اين، ...

20 بخوريد، 20 بگيريد

20 بخوريد، 20 بگيريد   بسياري از دانش ‌آموزان روزهاي پيش از امتحان را تا حد امكان به مطالعه مي ‌پردازند و تصور مي‌ كنند كه غذا و استراحت مانع مطالعه مي ‌شود، در صورتي كه با تغذيه صحيح مي ‌توان بازده فكري را افزايش داد. به كارگيري نكات و توصيه ‌هاي زير توان شما را براي يادگيري بهتر و موفقيت در امتحانات افزايش مي‌دهد:   1- در زمان كار يا ...

اصلاح عادات غلط غذايي

اصلاح عادات غلط غذايي     در دنياي پُر‌‌سرعت و پُر‌مشغله ي امروز، وقت گذاشتن براي حفظ عادت‌هاي سالم و مناسب غذايي، كار دشواري به‌ نظر مي‌رسد. غذا خوردن كه پيش از اين، يك اولويت مهم محسوب مي‌شد، امروزه به موضوعي جنبي تبديل شده كه توجه زيادي به آن نمي‌شود و معمولا در لابه‌لاي كارهاي روزانه ديگر گنجانده مي‌شود. علاوه بر اين، ...

بعد از غذا ميوه بخوريد

بعد از غذا ميوه بخوريد   جام جم آنلاين: يك متخصص تغذيه گفت: با خوردن ميوه‌جات، بلافاصله پس از صرف وعده‌هاي غذايي، 50 درصد جذب آهن بدن افزايش مي‌يابد. دكتر سيدعلي كشاورز با اعلام اين مطلب افزود: همان‌گونه كه خوردن نيمي از يك پرتقال پس از صرف غذا تاثير بسزايي در جذب آهن خواهد داشت، نوشيدن يك فنجان چاي پس از صرف وعده‌هاي ناهار و شام نيز ...

دردهایی که جان شما را می گیرد

دردهایی که خیلی از افرد از آن سرسری می گذردند ممکن است جان شما را تهدید کند.     حتما برایتان پيش آمده كه دردي شديد ناگهان سراغ‌تان بيايد و تا به خود بياييد، اثر و ردي از آن در بدن‌تان باقي نمانده. همه ما اين قسم دردها را تجربه كرده‌ايم؛ گاهي آن را در ناحيه سر یا كمر و گاهي در شكم تجربه كرده‌ايم. درد شديد و يك‌باره لزوما نشانه بيماري و مشكل حاد ...

اختلا‌ل هضم‌غذا با پخت در مايكروويو

اختلا‌ل هضم‌غذا با پخت در مايكروويو جام جم آنلاين: يك متخصص تغذيه معتقد است: پخت غذا در ماكروويو باعث كاهش 60 تا 90 درصدي انرژي حياتي غذا و ايجاد عوامل سرطان‌زا در شير و غلات ، تغيير در عناصر غذايي، اختلال در هضم غذا و ايجاد راديكال‌هاي آزاد در سبزي‌ها مي‌شود. مرتضي صفوي در گفتگو با فارس افزود: حرارت دهي يكي از مهمترين روش‌هاي متداول در ...

چگونه چربي را در رژيم تان كاهش دهيد؟

چگونه چربي را در رژيم تان كاهش دهيد؟ كاهش چربي در رژيم بدان معني نيست كه عمري را با غذاهاي خشك و بي مزه سپري كنيد. اينكه شما احساس نياز مي كنيد كه وزنتان را كم كنيد، يا فقط چربي تان را كمي كاهش دهيد، بسيار خوب است. قدم هاي زير به شما كمك مي كند تا به اهداف رژيمي خودتان برسيد. 1- كاهش يا حذف محصولات حيواني كه داراي چربي بالايي هستند، مهم است.اين محصولات شامل ...

غذاهاي سرخ‌كردني نخوريد سرطان معده مي‌آورد

غذاهاي سرخ‌كردني نخوريد سرطان معده مي‌آورد   جام جم آنلاين: كيوان الچيان عضو انجمن متخصصان داخلي گفت: استفاده كمتر از غذاهاي سرخ‌كردني، نمك‌دار و غذاهاي آماده كه داراي مواد نگهدارنده هستند، ابتلا به سرطان معده را كاهش مي‌دهد. عضو انجمن متخصصان داخلي در گفتگو با فارس اظهار كرد: سرطان معده از شايع‌ترين سرطان‌ها در دنياست كه در ...

دو روي سكه سوسيس و كالباس

دو روي سكه سوسيس و كالباس در چند سال اخير همزمان با افزايش سرعت زندگي در جوامع شهري، تعداد زيادي از مردم به مصرف غذاهايي روي آورده اند كه تهيه آنها چندان وقت‌گير و دشوار نيست.سوسيس و كالباس، يكي از نمونه‌هاي موادغذايي است كه به راحتي آماده مصرف مي شود و در عين حال بسيار خوشمزه است و به همين دليل طرفداران زيادي در ميان مردم دارد. اما افزايش استقبال مصرف ...

علت تلخ شدن دهان چیست؟

بررسی پزشکی علت تلخی دهان     گاهی اوقات حس چشایی همیشگی ما، موقتا تغییر میکند و طعم بد یا فلزی در دهان خود احساس میکنیم. این حالت میتواند دلایل مختلفی داشته باشد.   چشایی چگونه کار میکند؟طعم در دهان توسط ساختارهای ویژه ای به نام جوانه های چشایی احساس میشود. به طور متوسط 10000 جوانه چشایی در دهان وجود دارد که اکثر آنها روی زبان قرار گرفته اند اما برخی ...

اختلا‌ل هضم‌غذا با پخت در مايكروويو

اختلا‌ل هضم‌غذا با پخت در مايكروويو جام جم آنلاين: يك متخصص تغذيه معتقد است: پخت غذا در ماكروويو باعث كاهش 60 تا 90 درصدي انرژي حياتي غذا و ايجاد عوامل سرطان‌زا در شير و غلات ، تغيير در عناصر غذايي، اختلال در هضم غذا و ايجاد راديكال‌هاي آزاد در سبزي‌ها مي‌شود. مرتضي صفوي در گفتگو با فارس افزود: حرارت دهي يكي از مهمترين روش‌هاي متداول در ...