یكی از غذاهای پرمصرف و محبوب در ماه مبارك رمضان حلیم است. حلیم از معروفترین غذاهای سنتی ایرانی است كه معمولا در سفره افطار به عنوان پیشغذا و در سحرگاهان به عنوان سحری مصرف میشود. حلیم انواع مختلف دارد و مواد اولیه آنها با یكدیگر متفاوت است. برای تهیه حلیم گندم از گندم، پیاز و گوشت گوساله سردست یا مرغ و مقداری روغن استفاده میشود. حلیم ...
تاثیر ویتامینE موجود در تخمه آفتابگردان بر بیماریهای قلبی ــ عروقی اثر درمان كنندهای دارد.تخمه آفتابگردان منبعی غنی از ویتامینE ،اولین آنتی اكسیدان حلكننده چربی میباشد.ویتامینE،در طول بدن حركت میكند و رادیكالهای آزاد موجود در بدن كه به مولكولها و ساختارهایی كه حاوی چربی هستن مانند غشأ سلولها (سلولهای مغز) و كلسترول آسیب ...
متخصصان تغذیه در یك پژوهش جدید اعلام كردند كه ذرت بو داده غذای سالم و مفیدی است. به گزارش ایسنا، این متخصصان ادعا كردهاند كه میان وعدههایی مانند ذرت بو داده یا پاپ كرن و بسیاری از غلات صبحانه به اندازه میوهها و سبزیها حاوی آنتیاكسیدانهای مفید و سالم هستند. به گفته محققان؛ میوهها و سبزیها و مواد خوراكی مانند شكلات، قهوه و ...
۱- افزایش انرژی بدن شما در بسیاری از مواقع بدون اینكه كاری انجام داده باشید، احساس خستگی می كنید، علت این خستگی ممكن است كمبود آب بدن باشد. آب باعث انتقال اكسیژن و سایر مواد غذایی به سلول های بدن می شود و كمبود آن باعث اختلال در رسیدن این مواد به سلول ها می شود. اگر بدن شما به اندازه ی كافی پر آب باشد، قلب شما نیز مجبور نیست برای رساندن خون به نقاط ...
مصرف این غذاها باعث ایجاد نشاط و تغییر روحیه شما می شوند،آیا این غذاها را می شناسید؟ در این مطلب از «Readers digest» به چند نوع ماده غذایی که روی روحیه تاثیر می گذارد،اشاره می کنیم.برای بهبود بخشیدن به روحیه خود،ثابت نگاه داشتن میزان قند خون و هوشیاری مغز، روزانه از این نوع غذاها مصرف کنید. – ماهی ساردین؛ این نوع غذا نه تنها برای تقویت روحیه مفید ...
یك عدد تخم مرغ متوسط 76 كیلوكالری انرژی دارد و مصرف روزانه یك عدد تخم مرغ، 3 درصد نیاز انرژی یك مرد بالغ و 4 درصد نیاز انرژی یك زن بالغ را تأمین می كند. تخم مرغ منبع بسیارغنی پروتئین است. ارزش بیولوژیكی پروتئین تخم مرغ بسیار بالاست و نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشت ها و حبوبات غنی تر است. پروتئین تخم مرغ دارای تمامی اسیدآمینه های ضروری ...
خوردن میوه بعد از غذا مفید نیست زیرا مانع جذب ویتامین های میوه در بدن انسان می شود. به دلیل انباشتگی غذا در معده ، ویتامین های موجود در میوه به موقع جذب نمی شود و از بین می رود. در صورت خوردن میوه بعد از غذا ، حداقل 3 ساعت طول می كشد تا ویتامین های میوه جذب شود در صورتی كه در سایر زمان ها این مدت زمان بسیار كمتر است. بهترین زمان صرف میوه صبح قبل از خوردن صبحانه ...
در بحث تغذیه، زنان با مردان تفاوت های چشمگیری دارند. دختران در سن بلوغ و زنان به علت سپریکردن دوران بارداری و شیردهی، نیازشان به برخی مواد معدنی و مغذی بیش از مردان است. آهن و فولیک اسید: زنان نسبت به مردان به آهن بیشتری نیاز دارند،زیرا طی عادت ماهانه بخشی از خون خود را از دست می دهند زنان طی دوران بارداری،شیردهی و عادت ماهیانه بی گمان به مصرف آهن نیاز ...
این میوه دارای فواید بسیاری است،یکی از فواید آن بدین ترتیب است که برای … آلبالو مسكن تشنگی است و شربت آن بهترین دارو برای افرادی است كه عطش فراوان دارند.مصرف آلبالو برای افرادی كه خارش پوستی و چربی زیاد در شكم دارند مفید و موثر است.هسته آلبالو ضداسهال و قابض خوبی بوده و ضد فشارخون نیز میباشد. آلبالو ضد مواد صفراوی،ضد حالت تهوع و ضد سنگ كلیه است. ...
اگر شما هم جزو آن گروه افرادی هستید که بعد از خوردن یک لیوان شیر دچار دل درد و دلپیچه میشوند، جالب است بدانید تنها شما نیستید که دچار این حالت میشوید، حدود 70 درصد مردم جهان نمیتوانند شیر و سایر محصولات لبنی را به راحتی مصرف کنند. به نظر میرسد عدم تحمل لاکتوز وراثتی است. بسیاری از افرادی که مبتلا به این بیماری هستند از مشکل اصلی شان ...
شروع فصل پاییز یعنی وارد شدن به فصل سیب های خوش رنگ و عطر پاییزی و خوردن انواع دسرها ، نوشیدنی ها و سایر محصولات این میوه شیرین و آب دار سیب به عنوان میوه ای اساسی برای حفظ سلامتی ، سالیان سال است که بین مردم شناخته شده است و حتی ضرب المثل های فراوان به زبان های مختلف در توصیف فواید این میوه بهشتی وجود دارد و به راستی که این میوه دارای مزایای منحصر به فرد از ...
مصرف آب انار در از بین بردن رادیكال های آزاد سمی در بدن موثر است. گروهی از پژوهشگران دانشكده پزشكی دانشگاه علوم پزشكی بیرجند ، خواص آنتی اكسیدانی آب انار را در خنثی كردن رادیكال های آزاد بدن با 9 آب میوه تجاری مقایسه كردند. بر پایه این بررسی كه نتایج آن در مجله علمی دانشگاه علوم پزشكی بیرجند منتشر شد ، در میان این آب میوه ها ، بیشترین ظرفیت آنتی اكسیدانی ...