راهنمای کنترل پنل فروشگاه و سایت

ثبت نام در فورکیا

2 مرحله
1 مرحله

روی گزینه " ثبت نام " در بالای صفحه سایت کلیک نمایید تا فرم ثبت نام نمایش داده شود

4 مرحله

چنانچه رمز عبور خود را فراموش کرده اید برای دریافت رمز عبور جدید در کادر ایمیل خود را ثبت نمایید تا رمز جدید به ایمیل شما ارسال شود

3 مرحله

حال شما در فورکیا عضو شده اید ایمیل و رمز عبور خود را در فرم ورود وارد کنید

پس از وارد کردن ایمیل و رمز عبور وارد کنترل پنل شده و فعالیت خود را با انتخاب نام سایت و فروشگاه در فورکیا آغاز نمایید


انتخاب آدرس برای سایت یا فروشگاه

" فورکیا " یک سایت یا فروشگاه مستقل به آدرس اختصاصی yourname.4kia.ir در اختیار کاربران قرار می دهد برای انتخاب آدرس حتما به نکات زیر توجه فرمائید:

  • در انتخاب نام سایت دقت فرمائید نام ثبت شده به هیچ وجه قابل تغییر نمی باشد.
  • نام سایت خود را حتما بدون www وارد نمایید
  • شما می توانید نام سایت خود را با ترکیبی از اعداد و حروف انگلیسی وارد نمایید مانند : 1000site یا web یا 2020
  • از کاراکترهای غیر مجاز مانند @ _ $ # / \ * ) ( { } ? % ! & ^ | . ~ + = > < , استفاده نکنید.
  • می توانید از خط تیره - برای نام سایت خود استفاده نمایید مانند : web-design
  • اگر شما نام سایت خود را بعنوان مثال file 1000 قرار دهید آدرس سایت شما http://1000file.4kia.ir خواهد بود.
  • نام سایت حداقل 3 حرف و حداکثر 12 حرف می باشد.
  • نام سایت را با حروف کوچک وارد نمایید.

مدیریت پروفایل

در این قسمت می توانید مشخصات شخصی و مشخصات بانکی را وارد نمایید و یا تغییر دهید و همچنین می توانید رمز عبور خود را نیز در این بخش تغییر دهید.

نکته مهم : برای کاربرانی که نمی خواهند فایل برای فروش بگذارند نیازی به ارسال تصویر کارت ملی و یا تصویر کارت بانکی نمی باشد

ویرایش مشخصات شخصی :

در این قسمت می توانید اطلاعات خود را وارد نمایید

جهت ارسال تصویر کارت ملی ( فقط رو ) باید اول روی گزینه " choose file" کلیک نمایید و بعد تصویر کارت ملی خود را انتخاب نمایید. و در پایان دکمه ثبت تنظیمات را کلیک نمایید. توجه نمایید که تصویر کارت ملی را می توانید توسط اسکنر و یا دوربین گوشی با فرمت های jpg ، png ، gif و حداکثر حجم 350 کیلوبایت ارسال نمایید. لازم به ذکر است هنگام ارسال تصویر کارت ملی می توانید قسمت عکس خود در کارت ملی را با نرم افزارهای مربوطه پاک نمایید و یا با یک تکه کاغذ روی آن را بپوشانید. برای کاربرانی که کارت ملی ندارند می توانند تصویر شناسنامه خود را ارسال نمایند.

ویرایش مشخصات بانکی :

در این قسمت می توانید اطلاعات بانکی خود را وارد نمایید و جهت ارسال تصویر کارت بانکی ( فقط رو ) باید اول روی گزینه " choose File " کلیک نمایید و تصویر کارت بانکی خود را انتخاب نمایید. و در پایان دکمه ثبت تنظیمات را کلیک نمایید. توجه نمایید که تصویر کارت بانکی را می توانید توسط اسکنر و یا دوربین گوشی با فرمت های jpg ، png ، gif و حداکثر حجم 350 کیلوبایت ارسال نمایید. لازم به ذکر است هنگام ارسال تصویر کارت بانکی فقط شماره کارت و نام و نام خانوادگی مشخص باشد کافی است و بهتر است بقیه اطلاعات روی کارت بانکی را با نرم افزارهای مربوطه پاک نمایید و یا با یک تکه کاغذ روی آن قسمت ها را بپوشانید.

شناسه شبا :

شناسه حساب بانکی ایران که به اختصار"شبا "نامیده می شود ، شماره ای است 24 رقمی که یک حساب بانکی را به صورت منحصر به فرد در تمام نظام بانکی ایران مشخص می کند و برای انتقال پول به صورت پایا کاربرد دارد. این شماره را می توان از سایت بانکی و یا شعبه بانکی خود دریافت نمایید.

در فورکیا انتقال پول به دو صورت کارت به کارت و یا پایا صورت می گیرد. در انتقال کارت به کارت کارمزد بانکی ( 500 تومان ) کسر می گردد ولی در انتقال پایا کارمزدی کسر نمی گردد.

تغییر رمز عبور:

زمانی که کاربر بخواهد رمز عبور خود را تغییر دهد وارد این قسمت شده و رمز عبور فعلی خود را با رمز جدید می تواند تغییر دهد و در نهایت تغییر رمز عبور را کلیک نماید.


پیغام های من :

در این قسمت پیغام های را که از طرف مدیریت سایت، یا از طریق تماس با ما ی سایت و یا پیغام های مالی که دریافت می شود را می توانید مطالعه نمایید

تنظیمات سایت / محتوا:

این قسمت یکی از قسمت های مهم کنترل پنل کاربران می باشد که در اینجا تنظیمات مربوط به سایت را می توانید انجام دهید.

  • انتخاب عنوان مناسب برای سایت یا فروشگاه
  • عنوان سایت یا فروشگاه یکی از موثرترین المان های سایت شما برای موتورهای جستجو می باشد بنابراین انتخاب عنوان مناسب برای سایت یا فروشگاه تاثیر بسیار زیادی در رتبه ی شما در موتورهای جستجو خواهد داشت. (آشنایی با نحوه انتخاب عنوان مناسب)

  • متن پایین سایت یا فروشگاه
  • می توانید متنی را به دلخواه قرار دهید و اگر متنی قرار داده نشود سایت از یک متن پیش فرض استفاده می نماید.

  • کلمات کلیدی سایت یا فروشگاه
  • کلمات کلیدی کلماتی هستند که در فروشگاه شما بیشتر تکرار می شوند و از اهمیت خاصی برخوردارند و با محتوای فروشگاه شما ارتباط دارند حتما به یاد داشته باشید در انتخاب کلمات کلیدی اول از همه ارتباط با محتوای سایت ، سپس محبوبیت در بین کاربران و بعد از آن رقابت بر سر کلمه دربین سایت های دیگر را لحاظ کنید. با انتخاب درست کلمات کلیدی می توانید بازدید خود را افزایش دهید. سعی نمایید بیشتر از 10 کلمه کلیدی تعریف ننماید. برای درج کلمه کلیدی کلمه مورد نظر را تایپ و سپس از دکمه Enter استفاده نمایید ( آشنایی با نحوه انتخاب کلمات کلیدی )

  • شرح مختصری از سایت یا فروشگاه
  • شرح مختصری از فروشگاه شما باید شامل توضیح کوتاهی از فروشگاه شما و اهداف و رویکرد های فروشگاه شما باشد سعی کنید در قسمت " شرح مختصری از فروشگاه " خود نام و عنوان سایت را ذکر کنید و بهتر است از کلمات کلیدی تعیین شده برای سایت خود نیز استفاده کنید در توضیحات سایت میتوانید از کلمات کلیدی بیشتر نسبت به عنوان استفاده کنید. درکل این شرح مختصر باید به طور خلاصه فروشگاه شما را به مشتری معرفی نماید و شامل کلمات کلیدی عنوان فروشگاه و کلمات کلیدی فروشگاه باشد و در عین حال برای مشتری شما جذاب باشد و از تکرار کردن متن عنوان فروشگاه در آن خودداری نمایید.

  • متن درباره ما
  • در این قسمت می توانید درباره خود یا سایت و یا شرکت و یا خدمات خود و ... توضیحاتی را برای مشتری ارائه نمایید که در صفحه درباره ما نمایش داده می شود.

  • لوگوی سایت
  • می توانید برای سایت خود یک لوگو به ابعاد 65 در 65 طراحی و قرار دهید.جهت ارسال تصویر لوگو باید اول روی گزینه " choose file" کلیک نمایید و بعد تصویر لوگوی خود را انتخاب نمایید.

  • آیکن سایت
  • آیکن سایت تصویر کوچکی می باشد که در کنار نوار مرورگر نمایش داده می شود و ابعاد آن 32 در 32 می باشد. جهت ارسال تصویر آیکن باید اول روی گزینه " choose file" کلیک نمایید و بعد تصویر آیکن خود را انتخاب نمایید

  • تنظیمات تعداد نمایش
  • کاربر می تواند باتوجه به نیاز تعداد مطالب، محصولات و فایل های نمایشی را در صفحه اول و دیگر صفحات سایت تنظیم نماید.

  • تنظیمات منوهای سمت راست
  • در این قسمت می توان تنظیم نمود که چه منو هایی نشان داده شود و یا نمایش داده نشود و یا ترتیب قرار گیری آنها در سایت چگونه باشد و کدام منو بالا و کدام پایین قرار گیرد.

    • نمایش منوی راهنمای خرید و پیگیری سفارش در سایت
    • درصورتی که فایلی برای فروش قرار نمی دهید تیک این قسمت را بردارید

    • نمایش اسلایدشو
    • درصورتی که می خواهید اسلایدشو نمایش داده نشود تیک این قسمت را بردارید.

    توجه مهم : جهت اعمال تغییرات باید بعد از انجام تنظیمات بالا روی گزینه " ثبت تنظیمات " کلیک نمود تا تغییرات اعمال شود.

    انتخاب قالب فروشگاه :

    در قسمت انتخاب قالب در ابتدا کاربر می بایست نوع قالب را تعیین نماید که از قالب های اماده می خواهد استفاده نماید یا خود اقدام به ایجاد قالب نماید و همچنین نحوه نمایش به صورت دو ستونی یا سه ستونی باشد .

    چنانچه انتخاب شما قالب آماده باشد سیستم قالب های آماده را نمایش می دهد که می توانید یکی را انتخاب کرده و روی قالب انتخابی کلیک نمایید .در صورت عدم فعال کردن قالب فروشگاه شما در حالت پیش فرض انتخابی سایت خواهد بود

    ایجاد قالب : چنانچه انتخاب شما ایجاد قالب باشد با استفاده از تنظیمات مربوط به این قسمت تصویر بک گراند یا رنگ زمینه سایت ، رنگ کادرها و ... را به دلخواه خود تغییر دهید

    مدیریت اسلایدشو :

    در این قسمت کاربر می تواند تصاویر اسلایدشو را تغییر دهد و برای این منظور باید روی گزینه" تعریف اسلایدجدید" کلیک نماید

    کاربر می بایست پس از کلیک کردن تعریف اسلاید جدید فیلد های مربوطه را پر نماید. کاربر می تواند حداکثر سه تا تصویر برای اسلایدشو آپلود نماید درصورتی که کاربر اسلایدشویی ایجاد نماید سایت ایشان از همان اسلایدشو استفاده می کند و از حالت پیش فرض خارج می شود.
    اندازه اسلایدشو ترجیحا 300*1150 پیکسل باشد فرمت قابل قبول jpg ، png ، gif و حداکثر حجم 150 کیلوبایت می باشد و می توان برای هر اسلایدشو یک لینک هم اختصاص داد مثلا می توانید به مطالب پربازدید و یا پرفروش خود لینک بزنید.

    تماس با ما:

    در این قسمت می توان مطالب مربوط به صفحه تماس با ما را قرار داد.

    • آدرس : کاربر می تواند در این قسمت ( در صورت تمایل) آدرس خود را قرار دهد.
    • متن تماس با ما : کاربر می تواند متنی به دلخواه خود در این قسمت وارد نماید
    • اطلاعات تماس از جمله ، تلفن، موبایل و ایمیل که کاربر می تواند آنها را به دلخواه پر نماید و یا خالی بگذارد.
    • نمایش نقشه : با تیک زدن این گزینه نقشه محل فعالیت شما در سایت نمایش داده می شود. لازم به ذکر است که نقشه را باتوجه به آدرس فعالیت خود باید تنظیم نمایید و جهت تنظیم موقعیت جغرافیایی آیکن قرمز رنگ را کشیده و در محل مورد نظر خود رها کنید.

    تنظیمات آمارگیر و نظرسنجی :

    در این قسمت می توانید قسمتی از کد دریافتی از سایت های مورد نظر را جهت فعال نمودن آمارگیر و یا نظرسنجی در فیلد مربوطه وارد نمایید. مثلا اگر در سایت وبگذر به نام سایت خود شمارنده ایجاد نموده اید کد شمارنده خود را از قسمت کنترل پنل سایت وبگذر، که بصورت عددی می باشد را دریافت نموده و در فیلد آن قرار دهید تا بصورت اتومات آمارگیر وبگذر در سایت شما ایجاد شود و یا در صورتی که نیاز به قرار دادن کد Google Analytics (گوگل آنالیتیکز) در سایت خود دارید پس از گرفتن کد Google Analytics، آن را در فیلد مربوطه وارد نمایید

    متا تگ ها:

    در این قسمت می توانید قسمت مربوط به content متاتگ ها را در فیلد های مورد نظر وارد نمایید.

    مدیریت پیوندها:

    پیوندهایی که تعریف می کنید در کنار صفحات سایت شما نمایش داده می شوند، کاربرد پیوند ها جهت معرفی سایت های مفید یا تبادل لینک با سایر سایت ها و یا لینک زدن به مطالب و یا محصولات مهم سایت می باشد. همچنین می توانید به محصول پرفروش و یا جذابی در فورکیا لینک بزنید و از فروش آن پورسانت بازاریابی دریافت نمایید.

    برای ایجاد پیوند کافیست بر روی "تعریف پیوند جدید" کلیک نمایید و عنوان پیوند و آدرس لینک مربوطه را وارد نموده و دکمه ثبت را کلیک نمایید

    اتصال دامنه اختصاصی:

    درصورتی که کاربر بخواهد آدرس دامنه آن اختصاصی باشد مثلا YourDomain.ir یا YourDomain.com باشد می تواند اول دامنه مورد نظر را خریداری نماید و در این قسمت درخواست اتصال دامنه بدهد.

    • اتصال دامنه به معنی این است که سایت یا فروشگاه شما در فورکیا با آدرس دامنه دلخواه شما که متصل می کنید باز می شود دامنه ای که قصد اتصال آن را دارید باید پیش از درخواست اتصال توسط شما خریداری و ثبت شده باشد
    • برای اتصال دامنه باید ابتدا دامنه را ثبت نمایید و در کنترل پنل دامنه خود، در قسمت تنظیمات DNS نام سرور های ns1.4kia.ir و ns2.4kia.ir را تنظیم نمایید
    • اگر قصد اتصال ساب دامنه یا همان زیر دامنه به سایت یا فروشگاه خود را دارید باید در کنترل پنل مربوط به دامنه خود و در قسمت تنظیمات DNS یک A رکورد ایجاد کنید و سپس نام ساب دامنه را با آی پی 51.254.49.209 قرار بدهید و در انتها ساب دامنه مذکور را در فورکیا ثبت فرمایید توجه داشته باشید ساب دامنه مذکور باید " با www و بدون www "در دو رکورد اضافه شود، به عنوان مثال: برای اضافه کردن shop.yourdomain.com باید دو رکورد A به شکل www.shop.yourdomain.com , shop.yourdomain.com به آی پی 51.254.49.209 ایجاد نمایید
    • اگر به تازگی تغییرات DNS فوق را انجام داده اید 5 الی 48 ساعت باید صبر کنید تا این تغییرات روی isp محلی شما اعمال شوند
    • کاربر گرامی برای پذیرفته شدن درخواست اتصال دامنه لازم است در سایت شما حداقل 5 پروژه یا فایل یا مطلب یا محصول وجود داشته باشد درخواست هایی که موارد فوق را رعایت نکرده باشند، حذف خواهد گردید

    توجه : کاربر گرامی حداکثر می توانید 5 دامنه یا زیر دامنه اختصاصی به سایت یا فروشگاه خود در فورکیا اتصال نمایید

    درخواست هایی که موارد فوق را رعایت نکرده باشند حذف خواهد گردید.

    تنظیمات همکاری در فروش:

    تنظیمات پر فروش ترین و پر بازدید ترین های فورکیا

    در این قسمت کاربر می تواند تعیین نماید که محصولات نمایش داده شده در قسمت همکاری در فروش از چه گروهی، از چه زیر گروهی، بر چه اساسی، چه تعداد نمایش داده شود و یا حداقل پورسانت بازاریابی چقدر باشد.

    فعالسازی باکس های همکاری در فروش

    در این قسمت می توانید تمام تنظیمات مربوط به همکاری در فروش را انجام دهید.

    • 1- نمایش باکس پر فروش ترین های شما : با فعال نمودن این گزینه باکس پرفروش ترین محصولات فایلی شما نمایش داده می شود
    • 2- نمایش باکس محبوب ترین های شما : با فعال نمودن این گزینه باکس پربازدید ترین های شما نمایش داده می شود.
    • 3- نمایش باکس پر فروش ترین های فورکیا : با فعال نمودن این گزینه باکس پر فروش ترین فایل های فورکیا نمایش داده می شود.
    • 4- نمایش باکس پر بازدید ترین های فورکیا : با فعال نمودن این گزینه باکس پر بازدید ترین فایل های فورکیا نمایش داده می شود.
    • 5- نمایش باکس ایجاد سایت رایگان : با فعال نمودن این گزینه باکس ایجاد سایت رایگان نمایش داده می شود و می توانید زیر مجموعه گیری نمایید.
    • 6- نمایش پر فروش ترین های فورکیا در صفحه اول سایت شما : با فعال نمودن این گزینه پرفروش ترین فایل های فورکیا مانند مطالب شما در صفحه اول سایت نمایش داده می شود
    • 7- نمایش پر فروش ترین های فورکیا در قسمت پایین لیست دسته بندی فایلهای شما : با فعال نمودن این گزینه پرفروش ترین فایل های فورکیا مانند مطالب شما در قسمت پایین لیست دسته بندی فایلهای شما نمایش داده می شود.
    • 8- نمایش پر فروش ترین های فورکیا در قسمت پایین لیست دسته بندی مطالب شما : با فعال نمودن این گزینه پرفروش ترین فایل های فورکیا مانند مطالب شما در قسمت پایین لیست دسته بندی مطالب شما نمایش داده می شود.
    • 9- نمایش پر فروش ترین های فورکیا در قسمت پایین لیست دسته بندی محصولات شما : با فعال نمودن این گزینه پرفروش ترین فایل های فورکیا مانند مطالب شما در قسمت پایین لیست دسته بندی محصولات شما نمایش داده می شود
    • 10- نمایش پر فروش ترین های فورکیا در قسمت پایین جزئیات فایلهای شما : با فعال نمودن این گزینه پرفروش ترین فایل های فورکیا مانند مطالب شما در قسمت پایین جزئیات فایلهای شما نمایش داده می شود.
    • 11- نمایش پر فروش ترین های فورکیا در قسمت پایین جزئیات مطالب شما : با فعال نمودن این گزینه پرفروش ترین فایل های فورکیا مانند مطالب شما در قسمت پایین جزئیات مطالب شما نمایش داده می شود.
    • 12- نمایش پر فروش ترین های فورکیا در قسمت پایین جزئیات محصولات شما : با فعال نمودن این گزینه پرفروش ترین فایل های فورکیا مانند مطالب شما در قسمت پایین جزئیات محصولات شما نمایش داده می شود.

    کد همکاری در فروش:

    در این قسمت کاربر می تواند کد همکاری در فروش را دریافت نماید و آن را در سایت و یا وبلاگ های خود قرار دهد و از این طریق درآمد کسب نماید. در اینجا نیز می توان تنظیمات لازمه مانند اینکه فایل های چه گروهی ، چه زیر گروهی نمایش داده شود و یا نوع لینک، تعداد لینک، تنظیمات رنگ ها و ... را انجام داد.

    بنر و لینک زیر مجموعه گیری

    کسب درآمد از زیرمجموعه گیری توسط بنر تبلیغاتی

    در این قسمت کد بنرهای مختلف با اندازه های مختلف جهت قرار دادن در سایت و یا وبلاگ شخصی قرار داده شده است تا کاربران بتوانند با استفاده از این کدها برای فروشگاه خود زیرمجموعه گیری و درآمد کسب نمایند.

    زیر مجموعه های شما :

    در این قسمت لیست کاربرانی که از طریق لینک مجموعه گیری شما عضو فورکیا شده اند را نشان می دهد. با قرار دادن لینک زیرمجوعه گیری در سایت و یا وبلاگ شخصی خود می توانید با عضو گیری از پورسانت تعریف شده کسب درآمد نمایید، در حال حاظر تعرفه پورسانت زیر مجموعه گیری، 3 درصد به ازای فروش هر فایل از فروشگاه های مربوط به زیر مجموعه های شما می باشد.


    دسته بندی مطالب:

    برای ایجاد دسته به ترتیب زیر عمل نمایید.

    2 مرحله

    انتخاب گروه

    1 مرحله

    تعریف دسته جدید

    4 مرحله
    3 مرحله

    زیر گروه مربوطه را انتخاب نمایید. لازم به ذکر است انتخاب درست گروه و زیر گروه باعث افزایش بازدید سایت شما خواهد شد.

    6 مرحله
    5 مرحله

    وارد کردن جزییات بیشتر

    ایجاد و مدیریت مطالب:

    برای ایجاد و مدیریت مطالب می توانید به ترتیب زیر عمل نمایید.

    • روی گزینه " ایجاد مطلب جدید " کلیک نمایید.
    • دسته مورد نظر خود را که قبلا ایجاد نموده اید را انتخاب نمایید.
    • عنوان مطلب را ذکر نمایید
    • توضیحات کامل مطلب را وارد نمایید
  • برای ایجاد تصویر ، کلمات کلیدی ،توضیح مختصر ، برچسب ها روی جزییات بیشتر کلیک نمایید
  • اگر می خواهید مطلب شما تصویر هم داشته باشد آدرس تصویر را وارد نمایید. برای این منظور می توانید عکس های خود را در سایت های آپلود فایل، آپلود نمایید و بعد آدرس آن را در این قسمت وارد نمایید و یا آدرس عکس را از سایت مورد نظر برداشته و در این قسمت وارد نمایید.
  • درصورتی که با کلمات کلیدی، برچسب و توضیح مختصر آشنایی دارید گزینه های مربوطه را پر نمایید در غیر این صورت از پر نمودن این قسمت ها خودداری نمایید.
  • روی گزینه " ثبت اطلاعات " کلیک نمایید.
  • برای ویرایش مطالب می توانید روی گزینه ویرایش مربوط به همان مطلب کلیک نمایید و مطلب را ویرایش نمایید و برای حذف هر مطلب می توانید آن را انتخاب و روی گزینه حذف کلیک نمایید. برای مرتب کردن مطالب می توانید شماره مربوط به " مرتب سازی " را تغییر بدهید، هر مطلبی که شماره بزرگتری داشته باشد در بالا قرار می گیرد.

    نکته بسیار مهم : درصورتی که در دسته ای مطالب قرار داده اید هیچ وقت آن دسته را حذف نکنید چون مطالب مربوط به آن دسته نیز حذف می شود. برای حذف دسته ای ابتدا مطالب آن دسته را ویرایش نموده و دسته ی آنها را عوض نمایید و بعد دسته مربوطه را حذف کنید.


    دسته بندی کالا و خدمات:

    برای ایجاد دسته به ترتیب زیر عمل نمایید.

    2 مرحله

    انتخاب گروه

    1 مرحله

    تعریف دسته جدید

    4 مرحله
    3 مرحله

    زیر گروه مربوطه را انتخاب نمایید. لازم به ذکر است انتخاب درست گروه و زیر گروه باعث افزایش بازدید سایت شما خواهد شد.

    6 مرحله
    5 مرحله

    وارد کردن جزییات بیشتر

    ایجاد و مدیریت کالا و خدمات:

    برای ایجاد و مدیریت کالا و خدمات می توانید به ترتیب زیر عمل نمایید.

    • روی گزینه " ایجاد کالا و خدمات جدید " کلیک نمایید.
    • دسته مورد نظر خود را که قبلا ایجاد نموده اید را انتخاب نمایید.
    • عنوان کالا و خدمات را ذکر نمایید
    • توضیحات کامل کالا و خدمات را وارد نمایید
  • برای ایجاد تصویر ، کلمات کلیدی ،توضیح مختصر ، برچسب ها روی جزییات بیشتر کلیک نمایید
  • اگر می خواهید کالا و خدمات شما تصویر هم داشته باشد آدرس تصویر را وارد نمایید. برای این منظور می توانید عکس های خود را در سایت های آپلود فایل، آپلود نمایید و بعد آدرس آن را در این قسمت وارد نمایید و یا آدرس عکس را از سایت مورد نظر برداشته و در این قسمت وارد نمایید.
  • درصورتی که با کلمات کلیدی، برچسب و توضیح مختصر آشنایی دارید گزینه های مربوطه را پر نمایید در غیر این صورت از پر نمودن این قسمت ها خودداری نمایید.
  • روی گزینه " ثبت " کلیک نمایید.
  • برای ویرایش کالا و خدمات می توانید روی گزینه ویرایش مربوط به همان کالا و خدمات کلیک نمایید و کالا و خدمات را ویرایش نمایید و برای حذف هر کالا و خدمات می توانید آن را انتخاب و روی گزینه حذف کلیک نمایید. برای مرتب کردن کالا و خدمات می توانید شماره مربوط به " مرتب سازی " را تغییر بدهید، هر کالا و خدمات که شماره بزرگتری داشته باشد در بالا قرار می گیرد.

    نکته بسیار مهم : درصورتی که در دسته ای کالا و خدمات قرار داده اید هیچ وقت آن دسته را حذف نکنید چون کالا و خدمات مربوط به آن دسته نیز حذف می شود. برای حذف دسته ای ابتدا کالا و خدمات آن دسته را ویرایش نموده و دسته ی آنها را عوض نمایید و بعد دسته مربوطه را حذف کنید.


    دسته بندی فایل و پروژه:

    برای ایجاد دسته به ترتیب زیر عمل نمایید.

    2 مرحله

    انتخاب گروه

    1 مرحله

    تعریف دسته جدید

    4 مرحله
    3 مرحله

    زیر گروه مربوطه را انتخاب نمایید. لازم به ذکر است انتخاب درست گروه و زیر گروه باعث افزایش بازدید سایت شما خواهد شد.

    6 مرحله
    5 مرحله

    وارد کردن جزییات بیشتر

    ایجاد و مدیریت فایل و پروژه:

    برای ایجاد محصول فایلی به ترتیب زیر عمل نمایید .

    1
    • 1- از بخش مدیریت فایل و پروژه در کنترل پنل روی گزینه "ایجاد و مدیریت فایل و پروژه " کلیک نمایید
    • 2- روی گزینه " ایجاد پروژه جدید " کلیک نمایید.
    2
    • حال وارد قسمت ایجاد پروژه جدید شدید

    • 1- دسته مورد نظر خود را که قبلا ایجاد نموده اید را انتخاب نمایید.
    • 2- عنوان پروژه را وارد نمایید
    • 3- قیمت را وارد نمایید
    • 4- درصورتی که می خواهید تخفیفی در نظر بگیرید درصد آن را وارد نمایید
    • 5- درصد پورسانت بازاریابی را وارد نمایید. درصد پورسانت بازاریابی یعنی درصدی از سود شما برای فرد و یا فروشگاهی که فایل شما از طریق ایشان به فروش می رسد. درصورتی که این درصد را صفر وارد نمایید فایل شما در قسمت همکاری در فروش نمایش داده نمی شود.
    • 6- زمان انقضاء لینک دانلود خرید فایل و یا پروژه خود را وارد نمایید. این زمان برای این است که مشتری فقط در زمان مشخص شده بتواند از لینک دریافتی جهت دانلود فایل استفاده نماید. مثلا وقتی شما زمان انتقضاء را دو روز وارد نمایید هر وقت مشتری این فایل را از شما خریداری نماید یک لینک جهت دانلود فایل در اختیار ایشان قرار داده می شود که فقط دو روز فرصت دارد از این لینک استفاده نماید و بعد از دو روز لینک از بین می رود. این زمان برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی است.
    • 7- متن یا توضیح مربوط به فایلی را که برای فروش گذاشته اید را وارد نمایید.
    3

    اگر می خواهید پروژه شما تصویر هم داشته باشد روی گزینه " Choose File " کلیک نمایید و فایل تصویری را از سیستم خود انتخاب نمایید

    4
    • چنانچه تمایلی به وارد کردن جزییات بیشتر برای فایل خود ندارید " ثبت اطلاعات و رفتن به مرحله دوم " را کلیک نمایید .

    • درصورتی که با کلمات کلیدی، برچسب و توضیح مختصر آشنایی دارید روی جزییات کلیک کرده و گزینه های مربوطه را پر نمایید و در پایان " ثبت اطلاعات و رفتن به مرحله دوم " را کلیک نمایید .
    5

    حال وارد قسمت ایجاد و مدیریت فایل و پروژه شدید و می توانید آپلود فایل را برای پروژه خود آغاز کنید.

    روی " Choose File " کلیک نمایید و فایل zip خود را انتخاب نمایید و روی گزینه " شروع آپلود " کلیک نمایید. برای آپلود چند فایل این کار را تکرار نمایید.



    توجه :

    • فرمت فایل باید zip باشد و فرمت های دیگر را قبول نمی کند.
    • فایل zip نباید دارای پسورد جهت باز کردن باشد.
    • زمان آپلود بسته به حجم فایل و سرعت اینترنت شما طول خواهد کشید بنابراین تا انجام کامل آپلود صبور باشید.
    • پس از اینکه وضعیت آپلود به 100٪ رسید اندک زمانی تامل فرمایید تا پردازش نهایی انجام شده و پیغام موفقیت آمیز بودن آپلود برایتان نمایش داده شود.
    • در صورتی که فایل شما حجم بالایی دارد می توانید فایل های تان را در چند قسمت zip کرده و آپلود نمایید تا مشتریان شما چند لینک دانلود دریافت نمایند.
    • اگر برای پروژه ی خود هیچ فایلی جهت دانلود مشتریان قرار ندهید پروژه شما در فروشگاه تان نمایش داده نخواهد شد.

    راهنما جهت زیپ نمودن فایل :

    • 1- ابتدا بر روی فایل یا پوشه ای که قصد دارید فشره کنید، کلیک راست کرده و طبق عکس، گزینه "Send to" از منو باز شونده و سپس گزینه "Compressed (zipped) folder" را کلیک کنید.
    • 2- در این مرحله نام پوشه را وارد کرده و کلید اینتر (Enter) از صفحه کلید را فشار دهید.
    • کار فشرده سازی فولدر تمام است و پوشه شما فشرده شده است

    کد HTML :

    کد HTML برای هر پروژه کدی است که با قراردادن کد HTML هر پروژه، در پست وبلاگ یا سایت خود ( به غیر از سایت شما در فورکیا ) ، پروژه شما مستقیما از وبلاگ یا سایت شما قابل سفارش و خرید است و مشتری بدون نیاز به ورود به فروشگاه فقط با وارد نمودن مشخصات خود مستقیم به بانک جهت خرید فایل متصل می شود.


    لیست سفارشات مشتریان :

    در اینجا کاربر می تواند لیست مشتری های خود را مشاهده نماید. از این قسمت جهت اطلاع کاربر و همچنین درصورتی که مشتری ادعا نماید که فایل خریداری کرده و فایل به دستش نرسیده و کاربر می تواند در اینجا بررسی نماید و درصورتی که لینک به دست مشتری نرسیده بود روی گزینه " لینک دانلود مجدد " کلیک نماید و لینک جدید را با ایمیل شخصی برای مشتری ایمیل نماید.

    لیست تراکنش های مالی :

    در این قسمت کاربر می تواند اطلاعات درآمدی خود را مشاهده نماید و از روی این اطلاعات می داند که چقدر از درآمد ایشان از فروش فایل، پورسانت زیر مجموعه گیری و پورسانت بازاریابی می باشد

    درخواست تسویه حساب :

    در این قسمت کاربر می تواند درخواست تسویه نماید. حداقل موجودی کاربر برای درخواست تسویه 5000 تومان می باشد. کاربر می تواند نوع تسویه را مشخص نماید.

    توضیح روش های تسویه:

    • کارت به کارت: در این روش پس از انجام تسویه توسط سایت بانک مبلغ واریزی را همان لحظه به حساب شما منظور می کند و کارمزدی جهت انتقال توسط بانک دریافت می شود.
    • روش پایا: در این روش پس از انجام تسویه توسط سایت بانک کارمزدی دریافت نمی کند ولی زمان انجام انتقال توسط بانک چندساعت طول خواهد کشید و در روزهای تعطیل و همچنین ساعات پایانی روز، به روز کاری بعد موکول خواهد شد.

    ارسال درخواست پشتیبانی:

    در صورتی که مشکلی در رابطه با فعالیت خود در سایت و یا فروشگاه تان دارید می توانید با ارسال درخواست پشتیبانی ( تیکت ) مشکلات خود را رفع نمایید

    کاربر گرامی ارسال تیکت یا همان درخواست پشتیبانی به این شکل می باشد که شما موضوعی را در رابطه با مشکل یا مسئله ای که نیاز به راهنمایی دارید را ایجاد نموده و همان موضوع را با فورکیا گفتمان کرده تا به نتیجه برسید.

    لیست درخواست ها:

    در اینجا لیست تیکت هایی را که قبلا ارسال نموده اید را می توانید مشاهده نمایید.

    وضعیت تیکت به سه حالت نمایش داده می شود که عبارتند از:
    باز : یعنی هنوز شما نتیجه ای در رابطه با سوال و جواب خود از طرف فورکیا نگرفته اید و همچنان گفتگوی شما با فورکیا ادامه دارد

    بسته شده : یعنی شما نتیجه قانع کننده ای را از طرف فورکیا در رابطه با گفتگوی خود به دست آورده و به گفتگوی خود خاتمه داده اید

    پاسخ داده شده : یعنی از طرف فورکیا به تیکت مورد نظر شما پاسخ داده شده است

    با کلیک بر روی" مشاهده" می توانید تمام سوال و جواب هایی که برای موضوع مورد نظر داشتید را مشاهده نمایید.